Maailma

Hahmot

Veriperimässä hahmot ovat voimakkaasti inhimillistettyjä, sillä ne esimerkiksi puhuvat ja omistavat uskontoja. Näistä huolimatta kissahahmomme omaavat normaalit värit ja ne liikkuvat kuten kissat – neljällä jalalla.
Veriperimässä silmät voivat kissoilla olla minkä väriset tahansa, mutta hohtavia sateenkaarisilmiä tuskin päästetään läpi. Kuvioinneissa sallitaan pienenpieni epäloogisuuskin, mutta värien täytyy olla normaaleja. Jos haluat esimerkiksi harmaaseen turkkiin jotain sävyä, tee siitä siniharmaa tms.
Kotikisuilla ja entisillä kotikisuilla on sallittua olla pantoja ja tietynlaisia huiveja, mutta on suotavaa ottaa huomioon se, ettei näitä katsota klaaneissa hyvällä. Myös metalliset raajat ja korut ovat hyväksyttyjä loogisten selityksien kera. Metalliraajat eivät tee hahmoista ylivoimaisia, ne itseasiassa vain vaikeuttavat liikkumista.

Kiellettyä ovat siivet, sarvet, aseet, haarniskat yms.


Klaanit, laumat ja ryhmät

Veriperimässä toimii tällä hetkellä viisi klaania.

Omien ryhmien luominen on mahdollista, mutta se täytyy hoitaa aina täysin pelin kautta. Hahmon täytyy tavata kissoja ja yrittää houkutella näitä ryhmäänsä, vallata reviiriä jne.. Klaanien ja ryhmien tuhoutuminen on myös mahdollista.


Uskonnot

Veriperimässä on kaksi uskontoa, Valoklaani ja Pimeysklaani. Nämä ovat erityisesti klaanikissojen suosimia uskontoja.
Uusien uskontojen kehitteleminen on mahdollista!


Alueet

Tulet löytämään foorumilta kartan sinne liittyessäsi! Reviireillä on paljon paikkoja ja alueita, joilla pelata.

Mainokset